Vocaliste Xandra Willis

Wat maakt mijn werk zo leuk? Van die bijzondere momenten als vandaag. Ik had een afsluitende sessie met een cliënt. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Ze zou voor zichzelf gaan beginnen als coach. Ze wilde mensen rust en ontspanning bieden door middel van yoga en ademcoaching. De website was al in de lucht en ze had een paar cliënten.

Voor de sessie keek ik nog even op haar website en die was totaal veranderd. Ze gaf nu zangles! Even was ik verbaasd en ook niet. Een van haar favoriete bezigheden was zingen in een koor, ze had al veel op het gebied van zang gedaan en is van huis uit logopediste. Tijdens de sessie vertelde ze dat ze op een avond op de fiets zat en dacht:

‘Waar word ik blij van en wat kan ik goed?’

Het antwoord was zingen en daar les in geven. Zo gezegd zo gedaan. Ze heeft haar website aangepast en biedt nu zangles aan voor beginners. Het loopt als een trein. Iedereen die voor een proefles komt, kiest voor een starterspakket van 10 lessen. Ze heeft er plezier in en dat is waar ze naar op zoek was. Als eindopdracht heb ik gevraagd of ze een presentatie wil geven over wat voor haar het belangrijkste is geweest in het traject. Dat mag in een vorm die bij haar past.

Een paar dagen geleden werd ze wakker met een liedje in haar hoofd. Ik vraag of ze haar zelf gecomponeerde lied wil zingen achter mijn piano. Daar zingt ze een eenvoudig en wonderschoon lied. Over een plek diep in ons hart waar je nooit twijfelt. Een plek die geduldig wacht om je op een dag te ontmoeten. Dat je soms het vertrouwen verliest, maar dat het leven eigenlijk wil dat je in verbinding komt met die plek in je hart. En daar zit ik dan op een maandagmiddag ontroerd te luisteren naar deze prachtige vrouw. Ze heeft haar bestemming gevonden, het klopt. Ze lacht, het stroomt, ze heeft plezier. Het traject duurde iets langer dan ze had gehoopt, maar ze ziet dat het zijn tijd nodig had. Op zoek naar zangles? Ik kan haar van harte aanbevelen!

Ben je ook benieuwd naar werk waar je blij van wordt? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

De bestemming
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *