Mijn naam is Jacqueline Verheijen (1965), getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Ik ben het gezicht achter WerkenLevenStuderen. Van origine ben ik registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en in die hoedanigheid heb ik in verschillende organisaties gewerkt op het terrein van Human Resources Management (oa Bravilor Bonamat, Shell Nederland, Netherlands School of Public and Occupational Health en de gemeente Hilversum).

De interesse voor mensen en wat hen beweegt is altijd een leidraad geweest binnen mijn (werkende) bestaan. Na tien jaar werken in het bedrijfsleven zocht ik verdieping en volgde de Post HBO opleiding tot loopbaancoach bij adviesbureau Hoogendijk. Een aantal jaar later volgde ik de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut, om dieper met mensen te kunnen kijken naar vragen op hun levensweg. In de praktijk blijkt dat deze twee richtingen elkaar op een positieve manier kunnen aanvullen. De laatste tijd kloppen steeds meer jongeren bij mij aan met vragen rondom studiekeuze, wat ik heel leuk vind om te doen.

In mijn begeleiding probeer ik mensen in contact te brengen met datgene wat ze ten diepste willen en zoek ik samen met hen naar de manier om dat in werk, leven of studie vorm te geven. Dat is iedere keer weer een fascinerende ontdekkingstocht. Kenmerkend voor mijn manier van werken zijn: betrokkenheid, enthousiasme, intuïtie, geduld, compassie en een onderzoekende instelling. Ik houd van de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. En van humor!

In mijn vrije tijd mag ik graag bezig zijn met muziek. Ik zing in een enthousiast koor en bezoek regelmatig concerten. North Sea Jazz is een van mijn favorieten (zie blog). Samen met vrienden of familie ga ik met regelmaat uit eten of naar de film. Je mag me wakker maken voor een mooie tentoonstelling, wandelen vind ik heerlijk en oh ja, ik lees veel. De rest vertel ik je vast als we elkaar ontmoeten.

Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

Ik ben aangesloten bij en volg de gedragscodes van de volgende beroepsverenigingen:

Voor meer informatie over loopbaancoaching, kijk het volgende filmpje.

Video: Jacqueline Verheijen over Loopbaancoaching